Bacharach

1-3 van 3
Van fabrikant Bacharach biedt MW Instruments innovatieve precisie-instrumenten die HVAC-R veiliger, schoner en energiezuiniger maken. Door meer dan 100 jaar innovatie, is Bacharach in staat clean-tech oplossingen te bieden voor gas- en koelmiddellekdetectie, verbrandings- en emissieanalyse-instrumenten en energiebeheer voor commerciële en industriële toepassingen. Het hoofdkantoor is gevestigd in de Verenigde Staten. Bacharach heeft wereldwijd professionals in dienst met faciliteiten over de hele wereld.

Het Bacharach-pakket bestaat uit vaste en draagbare gasdetectie- en monitoringinstrumenten die klanten in staat stellen de productiviteit te verhogen, efficiëntie te verbeteren en kosten te verlagen, terwijl ze tegelijkertijd levens en de omgeving beschermen.

De instrumenten van Bacharach zijn ontwikkeld met geavanceerde detectietechnologie, waardoor ze eenvoudig kunnen worden gebruikt en kunnen worden geïmplementeerd in een verscheidenheid aan toepassingen.

MW Instruments kan altijd terugvallen op de deskundige kennis van de experts van Bacharach zodat we onze klanten effectieve oplossingen kunnen bieden.

Bacharach MGS-450 gasdetector

De Bacharach MGS-450 is de opvolger van de MGS-150 en staat bekend als een gasdetector die een breed scala aan verschillende gassen kan detecteren.
Prijs op aanvraag

Bacharach MGS-550 gasdetector

De Bacharach MGS-550 (voorheen Murco MGS-550) is ontwikkeld voor het bewaken en beveiligen van o.a. koeltechnische machinekamers, vrieshuizen en koelcellen.
Prijs op aanvraag