036 5 350 651

MW Instruments BV | Meettechniek

  • vacatures.png

archief

Persoonlijk, snel en flexibel in meettechniek

Teun Mulder | 1 januari 2014 13:47 | Reageer

U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar achter de schermen was 2013 voor ons een roerig jaar. Wij hebben onze koers aangescherpt: “Persoonlijk, snel en flexibel in meettechniek”. En bij deze koers hoort een nieuwe website.

Onze deur staat open
Wat vindt u belangrijk? Daar draait het om. U profiteert bij ons van de voordelen van een laagdrempelig en kleinschalig bedrijf. Korte lijnen en direct contact met de juiste persoon. Wij denken met u mee, zodat u de best mogelijke service krijgt. Onze deur in Almere staat op werkdagen altijd voor u open. Bent u in de buurt? Loop gerust binnen.

Sociale media
Via de sociale media, waaronder Twitter, informeren wij u over nieuwsfeiten en interessante zaken voor de installatiebranche. Daarnaast kunt u precies volgen wat er bij ons speelt, zoals gasdetectie op locatie, kalibratie van meetinstrumenten en onze acties. Andersom blijven we graag op de hoogte van wat u bezighoudt. Laat het ons weten.

Eenvoudig informatie vinden
Op onze nieuwe site ziet u precies bij welke MW-medewerk(st)er u terecht kunt met uw vragen. Daarnaast vindt u eenvoudig de juiste handmeter of gasdetector voor uw toepassing. U kunt online een kalibratieafspraak maken en via ons blog wisselen wij kennis en ervaringen met u uit.

Heeft u vragen of opmerkingen over ons bedrijf en/of de nieuwe website? Laat het ons weten. We zitten voor u klaar. (info@mw-instruments.nl).

Vorige pagina
Terug naar weblog
Tags: , , , , , , , en
Door: Teun Mulder
Datum: 1 januari 2014

Twitter: @TeunMulder

Meer lezen van Teun Mulder

Praat of discussieer met onze experts

@mwinstruments tweets

Laad meer

Laatste Blogs

De toekomst van gas

Harold Mulder | 11 oktober 2018 15:24

De kranten staan er bol van, Nederland moet van het Groningse gas af. Dit heeft nogal wat gevolgen voor de huishoudens en bedrijven in ons land, maar zeker ook voor de installateurs. LEES MEER

Hoort een gaslekzoeker tot de standaard uitrusting van een installateur?

Wichert Witteveen | 26 juni 2018 09:23

Het komt niet vaak voor, maar soms heb je weleens ‘per ongeluk’ contact met een eindgebruiker. LEES MEER

Zomaar een werkdag in het leven van onze service engineer buitendienst

Jasper van Veluw | 18 januari 2018 09:28

Al een aantal jaar reis ik voor MW Instruments heel Nederland door om gasdetectie centrales te onderhouden. Meestal ben ik alleen op pad, en soms gaat er een collega mee. Mijn service collega Ajid... LEES MEER