DEGA

1-3 van 3

De juiste beslissing voor uw veiligheid

DEGA, is een bedrijf dat gevestigd is in Tsjechië en bevindt zich al vele jaren op de gasdetectiemarkt, in 1982 zijn zij gestart met de productie van detectiesystemen.  

Op basis van het DEGA-systeem en zijn randapparatuur (relaismodule en optische en akoestische alarmen) is het mogelijk om complexe en uitgebreide noodbewakingssystemen voor werk- of leefomgevingen te creëren. DEGA-systemen maken momenteel de implementatie van één, twee of meer niveaus van detectie van gespecificeerde gassen of dampen in de omgeving mogelijk. Detectorsensoren kunnen worden ontworpen voor gebruik in potentieel explosieve of niet-explosieve omgevingen. Sensoren voor aardgas, biogas, propaan-butaan, koolmonoxide, ammoniak, acetyleen, benzine- en oliedampen, freon, tolueen, alcoholdampen, zuurstof, chloor en zwaveldioxide worden gewoonlijk geproduceerd. 

Het gebruik van het DEGA-systeem voor het detecteren van gaslekken en lekken van organische dampen is een basissysteem voor waarschuwing en noodbescherming van industriële, landbouw- of andere gebieden waar het risico bestaat op lekken van ontvlambare of giftige gassen. Het kan een voorloper zijn van brandalarmen, inbraakdetectie of instrumentatie op een hoger niveau, maar in combinatie met randapparatuur ondersteunt het ook individuele waarschuwings- en actiefuncties en technologiecontrole.

Het bedrijf is in het bezit van het ISO 9001:2015 certificaat.

DEGA NB III

De DEGA NB III detector is een onderdeel van het gasdetectiesysteem. De detector bevindt zich in bewaakte ruimten waar kritieke situaties kunnen ontstaan ​​d...
Prijs op aanvraag

DEGA NB III LCD

De DEGA NB III LCD gasdetector is ontworpen voor eenvoudige toepassingen waar de concentratie van gevaarlijke explosieven of giftige stoffen kan voorkomen.
Prijs op aanvraag

DEGA NS II

De DEGA NS II transmitter is een onderdeel van het gasdetectiesysteem. De transmitter bevindt zich in bewaakte ruimten waarin kritieke situaties door ophopin...
Prijs op aanvraag