Gasdetectie voor parkeergarages

1-6 van 6

Als uitlaatgassen in parkeergarages teveel ophopen zorgt dat voor gevaarlijke situaties voor de mensen die daar rondlopen. Goede luchtbehandelingssystemen moeten dat voorkomen, maar het is belangrijk dat deze met een gasdetectiesysteem worden aangestuurd en bewaakt. MW Instruments biedt verschillende oplossingen voor gasdetectie van uitlaatgassen (NOx) in parkeergarages. Wij geven u graag een advies op maat.

Dalemans OCTOBUS64 gasdetectiecentrale

De OCTOBUS 64 centrale van Dalemans stuurt op een eenvoudige en efficiënte wijze de gasdetectors voor explosieve en toxische gassen die ermee verbonden zijn. Hij beschikt over 64 ingangen ( of nodes) per moederbord en is compatibel met het CAN bus systeem.


Prijs op aanvraag

Dalemans OCTOPLUS gasdetectiecentrale

De OCTOPLUS centrale van Dalemans stuurt op een eenvoudige en efficiënte manier de detectors voor explosieve en toxische gassen aan waarmee ze verbonden zijn.


Prijs op aanvraag

Dalemans D-CAN gasdetector

De Dalemans D-CAN detector speciaal voor o.a. parkeergarages of ruimten met verschillende gassen door elkaar heen.


Prijs op aanvraag

Dalemans D-TEX420 gasdetector

De D-TEX420 detector van Dalemans is ontwikkeld voor het continu meten van de aanwezigheid van verschillende explosieve gassen zoals methaan, propaan, ethanol of butaan in de omgevingslucht.


Prijs op aanvraag

Alle getoonde prijzen zijn exclusief BTW