JRI LoRA Temp serie

De LoRa Temp serie dataloggers van JRI bestaat uit draadloze temperatuursensoren voor communicatie over lange afstanden met een lange levensduur van de batterij. De LoRa Temp sensoren communiceren met het MySirius cloudplatform waar de gemeten waarden kunnen worden geregistreerd en bewaakt. Zo kunnen gebruikers direct worden gealarmeerd als de temperatuur van een product buiten de gewenste waardes komt.

De communicatie tussen de LoRa Temp dataloggers en de MySirius software gebeurt via het openbare LoRa netwerk of een afgeschermd LoRa netwerk. De LoRa Temp temperatuurloggers zijn er in uitvoeringen met een interne of externe temperatuursensoren. De LoRa Temp is zeer geschikt voor temperatuurbewaking tijdens transport en opslag van bijvoorbeeld levensmiddelen. Speciaal voor de toepassing in bijvoorbeeld supermarkten of andere applicaties waar de prijs vaak onder druk staat. De LoRa TEMP range hebben geen display en alarm LED’s. De batterij levensduur is afhankelijk van het type 5 tot 7 jaar. 

Scroll naar beneden voor ons assortiment LoRa Temp dataloggers van JRI.

Op deze website vind je ons hele assortiment draadloze dataloggers. Ben je geïnteresseerd in complete meetsystemen voor (online) monitoring en dataregistratie? Ga dan naar www.hitma-dataregistratie.nl.


Alle getoonde prijzen zijn exclusief BTW