Kane

1-5 van 5
Onze leverancier Kane International is gevestigd in Welwyn Garden City, Hertfordshire (Verenigd Koninkrijk). Het bedrijf heeft sinds 1963 ervaring met het ontwerpen en produceren van draagbare testapparatuur en uitlaatemissietesters.

De rookgasanalysatoren van Kane meten de efficiëntie en vervuiling van verbrandingsgassen. Verbetering van de efficiëntie levert niet alleen aanzienlijke financiële besparingen op, maar vermindert ook de luchtverontreiniging. Kane-analyzers variëren van single-gas pocket analyzers tot draagbare multi-gas datalogging units voor semi-continue monitoring.

Voor het kalibreren van de Kane-instrumenten hebben we bij MW Instruments een breed scala aan Alpha-standaard kalibratiegassen op voorraad en alle gasproducten worden gekalibreerd met behulp van 'live' testgassen.

Kane 3500 gasdrukverschilmeter

Alle modellen van de Kane 3500-serie zijn temperatuur gecompenseerd om de 'drift' in uitlezing te minimaliseren wanneer het instrument aan grote temperatuurs...
Prijs op aanvraag

Kane TCAM thermische camera 220x160

De Kane TCAM thermische camera combineert oppervlaktemeting met realtime thermische beeldvorming. De camera beschikt over een IR resolutie van 220 x 160 pixe...
Prijs op aanvraag