Metrel

1-5 van 5
Metrel werd in 1957 opgericht in Slovenië als fabriek voor de productie van elektrische meetinstrumenten en componenten voor de binnenlandse markt en groeide van daaruit uit tot een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van meet- en testapparatuur.
Ze zijn één van de weinige bedrijven in de branche die producten op één locatie ontwikkelt en produceert, te beginnen met ontwerp en montage tot eindmontage, kwaliteitscontrole en kalibratie. Geavanceerd, betrouwbaar, robuust en nauwkeurig zijn slechts enkele van de termen die worden gebruikt in combinatie met deze producten, die worden verkocht over zes continenten en in meer dan 70 landen en in Nederland dus bij MW Instruments.

Metrel MI-3100 SE

De Metrel Eurotest SE is een moderne universele NEN 1010 installatietester, voor het inspecteren van elektrische installaties.
Prijs op aanvraag

Metrel MI-3102 BT

De MI-3102 BT van Metrel is een universele installatietester voor het inspecteren van elektrische installaties conform NEN 1010.
Prijs op aanvraag

Metrel MI-3152 ST

De Metrel-3152 ST, ofwel de Metrel Eurotest XC is één van de modernste installatietesters in zijn klasse, conform NEN 1010.
Prijs op aanvraag

Metrel MI-3155XD ST

Metrel Eurotest XD installatietester MI3155ST, standaard set met Bluetooth en touchscreen.
Prijs op aanvraag

Metrel MI-3155XD PRO

Metrel Eurotest XD installatietester MI3155XD, PRO set met Bluetooth en touchscreen.
Prijs op aanvraag