Nieuws

dinsdag 29 november 2022

Bedrijfswijziging: MW Instruments wordt onderdeel van Hitma B.V.

Sinds 2011 is MW Instruments B.V. een dochteronderneming van Hitma Instrumentatie B.V. (onderdeel van Hitma Groep B.V.). Doordat Hitma Instrumentatie B.V. en zusteronderneming Hitma UltraPure B.V. vanaf 1 januari 2023 verdergaan als één bedrijf onder de naam Hitma B.V., wordt MW Instruments onderdeel van deze nieuwe organisatie.

maandag 24 oktober 2022

CO ketelwet in werking per 1 april ipv 1 januari 2023

Op 21 oktober is door minister De Jonge de Tweede Kamer geinformeerd, dat het wettelijk CO-stelsel, in de volksmond beter bekend als de CO ketelwet, op 1 april 2023 in werking treed, in plaats van de eerder gestelde 1 januari 2023.

maandag 15 augustus 2022

Kom je ook naar de Installatie Vakbeurs in Hardenberg?

Ook dit jaar zijn wij weer aanwezig op de Installatie Vakbeurs in Hardenberg. Wij nodigen je van harte uit om van 13 t/m 15 september ons te bezoeken op stand 317 en praten je graag bij over gasdetectie, de meetinstrumenten, service-activiteiten en de Dräger GS3 beursactie.

maandag 18 juli 2022

Een klant aan het woord: Linthorst Techniek over onze kalibratieservice

Hans Rouw, Facilitair manager bij Linthorst Techniek vertelt: "We werken inmiddels al heel wat jaren samen met MW Instruments en ik zie geen reden om daar verandering in te brengen. Het fijne is dat alle apparatuur, of je dit nu wel of niet bij MW Instruments hebt gekocht, gewoon door hen wordt gekalibreerd. Mochten we een keer een spoed kalibratie hebben, dan kunnen we bijna altijd meteen terecht in Almere en soms zelfs, in overleg uiteraard, wachten op de kalibratie. Als dat geen meedenken is…!

woensdag 22 juni 2022

VCA certificering is weer binnen

Ook dit jaar zijn de interne bedrijfsprocessen van MW Instruments gecontroleerd en is vastgesteld dat de kwaliteit is gewaarborgd. De certificering VCA*2017/6.0 is voor een jaar verlengd.

donderdag 28 april 2022

Aankondiging nieuwe productlijn Dräger

Binnenkort komt er een nieuwe serie rookgasanalysemeters van Dräger op de markt. In deze video alvast een sneak preview.

donderdag 24 februari 2022

Bent u klaar voor de BRL 6000-25 CO-Certificering?

Met de kwaliteitsregeling BRL 6000-25 voldoet u aan de Certificering Preventie Koolmonoxide die vanaf oktober 2020 als verplichting is opgenomen in het Bouwbesluit. Vanaf 1 januari 2023 dient u als bedrijf daadwerkelijk gecertificeerd te zijn.

maandag 17 mei 2021

Nieuwe Dräger app voor iOS gebruikers

Maak jij gebruik van de mCon Dräger app via je iphone of ipad? Dan is dit belangrijk nieuws voor je. De App is namelijk vernieuwd en daarom is het van belang dat je wat aanpassingen doet.

maandag 2 november 2020

VCA gecertificeerd

Binnen ons bedrijf zijn de interne bedrijfsprocessen goed op orde en is de kwaliteit gewaarborgd. Met het behalen van de certificering VCA*2017/6.0 is dit nu ook officieel vastgelegd.

maandag 16 maart 2020

Ontwikkelingen coronavirus en impact op dienstverlening MW Instruments

Bij MW Instruments hebben wij onze bedrijfsvoering afgestemd op de door de overheid uitgevaardigde maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te beperken. We doen het optimale om de gezondheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers zo goed mogelijk te beschermen, maar uiteraard doen we tegelijkertijd onze uiterste best om onze dienstverlening op een zo hoog mogelijk peil te houden.

dinsdag 7 januari 2020

MW Instruments presenteert nieuwe rookgasanalysemeter én nieuwe gasdetectielijn op VSK 2020

MW Instruments is van 4 t/m 7 februari 2020 aanwezig op de VSK-beurs (Jaarbeurs Utrecht). Op stand A041 in hal 10 presenteert het bedrijf uit Almere, naast hun bekende producten, twee opvallende noviteiten.