Over ons

MW Instruments, onderdeel van Hitma B.V., is leverancier van meetapparatuur én onafhankelijk servicebedrijf voor reparatie en kalibratie van deze instrumenten. Bij ons profiteer je van korte lijnen en persoonlijk contact.

We zijn in 2005 opgericht en gevestigd in Almere. In 2011 zijn we overgenomen door Hitma Instrumentatie B.V.. Dit bedrijf is op 1 januari 2023 opgegaan in Hitma B.V..

Als bedrijfsonderdeel van Hitma verkopen wij onder de handelsnaam MW Instruments handmeetapparatuur en gasdetectiesystemen (toegepast in de koeltechniek en ketelruimtes) en daarnaast verzorgen we reparaties en kalibraties op deze apparatuur. Wij zijn onderdeel van de Instrumentatie tak van Hitma.

Kwaliteit

Net als bij jullie, staat ook bij ons kwaliteit hoog in het vaandel. Kalibraties en reparaties voeren wij uit in ons kalibratielaboratorium of op locatie volgens de internationaal geldende standaards. Je kunt bij ons al je meetinstrumenten laten repareren of kalibreren. Daarbij maakt het niet uit van welk fabrikaat de meetapparatuur is. Hierdoor behoud je het overzicht over je eigen apparatuur.

Hitma, inclusief de activiteiten van MW Instruments, is ISO9001:2015 gecertificeerd en beschikt ook over een VCA* 2017/6.0-certificaat.

Kalibratie op locatie

Wij hebben een eigen service- en kalibratietechnicus in dienst die met de kalibratiebus bij jou of jouw klant langsrijdt om gasdetectiecentrales te kalibreren en te onderhouden.

Onze deur staat voor je open

Voor vragen, kalibraties en reparaties staat onze deur vijf dagen in de week open. Heb je je meetinstrument snel weer nodig? Kom dan naar Almere en wacht, onder het genot van een kopje koffie, totdat de instrumenten weer klaar zijn voor gebruik.

Werken bij Hitma (team MW Instruments)?

Heb jij interesse in een baan bij het MW Instruments team van Hitma in Almere Bekijk dan zeker even onze vacatures.