Over ons

MW Instruments is leverancier van meetapparatuur én onafhankelijk servicebedrijf voor reparatie en kalibratie van deze instrumenten. We zijn in 2005 opgericht en gevestigd in Almere. Ons bedrijf bestaat op dit moment uit tien medewerkers. Bij ons profiteer je van korte lijnen en persoonlijk contact, waardoor wij flexibel inspringen op je wensen en je snel van dienst kunnen zijn.

Kwaliteit

Net als bij jullie, staat ook bij ons kwaliteit hoog in het vaandel. Kalibraties en reparaties voeren wij uit in ons kalibratielaboratorium of op locatie volgens de internationaal geldende standaards. Je kunt bij ons al je meetinstrumenten laten repareren of kalibreren. Daarbij maakt het niet uit van welk fabrikaat de meetapparatuur is. Hierdoor behoud je het overzicht over je eigen apparatuur.

MW Instruments is ISO9001:2015 gecertificeerd en beschikt ook over een VCA* 2017/6.0-certificaat.

Kalibratie op locatie

Wij hebben een eigen service- en kalibratietechnicus die met de kalibratiebus bij jou of jouw klant langsrijdt om gasdetectiecentrales te kaliberen en te onderhouden.

Onze deur staat voor je open

Voor vragen, kalibraties en reparaties staat onze deur vijf dagen in de week open. Heb je je meetinstrument snel weer nodig? Kom dan naar Almere en wacht, onder het genot van een kopje koffie, totdat de instrumenten weer klaar zijn voor gebruik.

Werken bij MW Instruments?

Heb jij interesse in een baan bij ons bedrijf. Bekijk dan zeker even onze vacatures.