036 5 350 651

MW Instruments BV | Meettechniek

  • vacatures.png

Over ons

MW Instruments.JPG

MW Instruments is leverancier van meetapparatuur én onafhankelijk servicebedrijf voor reparatie en kalibratie van deze instrumenten. We zijn in 2005 opgericht en gevestigd in Almere. Ons bedrijf bestaat op dit moment uit tien medewerkers. Bij ons profiteert u van korte lijnen en persoonlijk contact, waardoor wij flexibel inspringen op uw wensen en u snel van dienst kunnen zijn.

Kwaliteit
Net als bij u, staat ook bij ons kwaliteit hoog in het vaandel. Kalibraties en reparaties voeren wij uit in ons kalibratielaboratorium of bij u op locatie volgens de internationaal geldende standaards. U kunt bij ons al uw meetinstrumenten laten repareren of kalibreren. Daarbij maakt het niet uit van welk fabrikaat de meetapparatuur is. Hierdoor behoudt u het overzicht over uw apparatuur. MW Instruments is ISO9001:2015 gecertificeerd.

Kalibratie op locatie
Wij hebben een eigen service- en kalibratietechnicus die met de kalibratiebus bij u of uw klant komt om gasdetectiecentrales te kaliberen en onderhouden.

Onze deur staat voor u open
Voor vragen, kalibraties en reparaties staat onze deur vijf dagen in de week open. Heeft u uw meetinstrument snel weer nodig? Kom dan naar Almere en wacht ter plekke onder het genot van een kopje koffie totdat de instrumenten weer klaar zijn voor gebruik.

@mwinstruments tweets

Laad meer

Laatste Blogs

De toekomst van gas

Harold Mulder | 11 oktober 2018 15:24

De kranten staan er bol van, Nederland moet van het Groningse gas af. Dit heeft nogal wat gevolgen voor de huishoudens en bedrijven in ons land, maar zeker ook voor de installateurs. LEES MEER

Hoort een gaslekzoeker tot de standaard uitrusting van een installateur?

Wichert Witteveen | 26 juni 2018 09:23

Het komt niet vaak voor, maar soms heb je weleens ‘per ongeluk’ contact met een eindgebruiker. LEES MEER

Zomaar een werkdag in het leven van onze service engineer buitendienst

Jasper van Veluw | 18 januari 2018 09:28

Al een aantal jaar reis ik voor MW Instruments heel Nederland door om gasdetectie centrales te onderhouden. Meestal ben ik alleen op pad, en soms gaat er een collega mee. Mijn service collega Ajid... LEES MEER