036 5 350 651

MW Instruments BV | Meettechniek

  • MW Instruments secondopinionkalibratie.png

Kalibratie en onderhoud op locatie

Speciaal voor onderhoud en/of kalibratie van stationaire gasdetectiesystemen komt één van onze service- en kalibratiespecialisten met een kalibratiebus naar u toe.

Onze service- en kalibratietechnici op locatie zijn gespecialiseerd in het testen, onderhouden en kalibreren van stationaire gasdetectiesystemen van onder andere brandbare gassen, koudemiddelen en speciale gassen.

Veiligheid gaat voor alles
Het beveiligen van inpandige stookruimtes en/of stookruimtes onder het maaiveld is in Nederland verplicht. Bij MW Instruments adviseren en helpen wij u bij het beveiligen van koeltechnische machinekamers en koelcellen. Onze kalibratiebussen zijn volledig uitgerust met alle meetinstrumenten en overige apparatuur dat hiervoor nodig is.

Gasdetectiesystemen
Wij maken voornamelijk gebruik van de gasdetectiesystemen van Dalemans en Murco. Deze gebruiken wij ook voor controle van opgeslagen stoffen. Hieronder vallen natuurlijke koudemiddelen zoals ammoniak, kooldioxide propaan, R134a, R407c en R507c.

Onze kalibratiebus komt graag bij u langs
Neem gerust contact met ons op via info@mw-instruments.nl voor meer informatie over kalibratie en/of onderhoud op locatie.

Direct uw kalibratie en/of onderhoud op locatie aanvragen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Vraag uw kalibratie of onderhoud op locatie aan

 

@mwinstruments tweets

Laad meer

Laatste Blogs

De toekomst van gas

Harold Mulder | 11 oktober 2018 15:24

De kranten staan er bol van, Nederland moet van het Groningse gas af. Dit heeft nogal wat gevolgen voor de huishoudens en bedrijven in ons land, maar zeker ook voor de installateurs. LEES MEER

Hoort een gaslekzoeker tot de standaard uitrusting van een installateur?

Wichert Witteveen | 26 juni 2018 09:23

Het komt niet vaak voor, maar soms heb je weleens ‘per ongeluk’ contact met een eindgebruiker. LEES MEER

Zomaar een werkdag in het leven van onze service engineer buitendienst

Jasper van Veluw | 18 januari 2018 09:28

Al een aantal jaar reis ik voor MW Instruments heel Nederland door om gasdetectie centrales te onderhouden. Meestal ben ik alleen op pad, en soms gaat er een collega mee. Mijn service collega Ajid... LEES MEER