Vacature - kalibratietechnicus

Ben jij onze nieuwe Kalibratietechnicus?

Ben jij een startende technicus en wil je in de praktijk de kneepjes van het kalibratie-vak leren? Dan hebben wij een leuke functie voor jou. 

Dit ga je doen:

Je voert service-, onderhouds- en kalibratiewerkzaamheden uit aan handmeetapparatuur voor HVAC, klimaat-, koel- en verwarmingstechniek. Je werkt met ons brede assortiment aan meters van merken als Bacharach, Dräger, Kane en Kimo. Jij bent een aanspreekpunt voor klanten om hen van de beste service te voorzien. Daarnaast denk je kritisch en creatief mee over verbeteringen binnen ons bedrijf. 

Ben jij net klaar met jouw opleiding of heb je nog niet zo veel werkervaring? Geen probleem! Je wordt intern opgeleid en begeleid door jouw collega's. Binnen deze functie is een leer/werk traject (BBL) ook mogelijk. 

Dit ben jij:
  • Je hebt een MBO niveau 3 of 4 elektrotechnische opleiding afgerond (of vergelijkbaar)
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken 
  • Je hebt commerciële interesse
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel schriftelijk als mondeling
  • Je bent woonachting in een straal van 25 km. van Almere
Wat bieden wij jou?

Bij ons kun je rekenen op een afwisselende baan in een informele werkomgeving. We bieden je een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, opleidingen & trainingen, collectieve verzekeringen en een goede pensioenregeling.

Solliciteren?

We kijken uit naar je reactie. Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met Harold Mulder (tel. 06 - 13 13 23 42). Wil je direct solliciteren? Stuur dan een e-mail met CV naar Rianne Kranenburg.

Let op: Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie, wordt niet op prijs gesteld.