Dalemans

1-11 van 11

Dalemans U-H6 gasdetectiecentrale

De Dalemans U•H6 alarmcentrale is een vast opgesteld apparaat voor het automatisch beheer van alarmen die verband houden met de detectie van explosieve gassen.


Prijs op aanvraag

Dalemans D-TEX3F-IR gasdetector

De D-TEX3F-IR detector van Dalemans is ontwikkeld voor het continu meten van de aanwezigheid van verschillende explosieve gassen zoals methaan, propaan of butaan in de omgevingslucht.


Prijs op aanvraag

Dalemans D-TEX3F gasdetector

De D-TEX3F detector van Dalemans is ontwikkeld voor het continu meten van de aanwezigheid van verschillende explosieve gassen zoals methaan, propaan of butaan in de omgevingslucht.


Prijs op aanvraag

Dalemans OCTOBUS64 gasdetectiecentrale

De OCTOBUS 64 centrale van Dalemans stuurt op een eenvoudige en efficiënte wijze de gasdetectors voor explosieve en toxische gassen die ermee verbonden zijn. Hij beschikt over 64 ingangen ( of nodes) per moederbord en is compatibel met het CAN bus systeem.


Prijs op aanvraag

Dalemans OCTOPLUS gasdetectiecentrale

De OCTOPLUS centrale van Dalemans stuurt op een eenvoudige en efficiënte manier de detectors voor explosieve en toxische gassen aan waarmee ze verbonden zijn.


Prijs op aanvraag

Dalemans D-CAN gasdetector

De Dalemans D-CAN detector speciaal voor o.a. parkeergarages of ruimten met verschillende gassen door elkaar heen.


Prijs op aanvraag

Dalemans D-TEX420 gasdetector

De D-TEX420 detector van Dalemans is ontwikkeld voor het continu meten van de aanwezigheid van verschillende explosieve gassen zoals methaan, propaan, ethanol of butaan in de omgevingslucht.


Prijs op aanvraag

Dalemans U-C2 gasdetectiecentrale

De Dalemans U•C2 alarmcentrale voor koelgassen monitort de concentratie van ammoniak, kooldioxide, freon en andere koelgassen van 1000 tot 10.000 ppm.


Prijs op aanvraag