Gasdetectie voor koelinstallaties

1-9 van 9

Grote koelsystemen werken vaak met koelmiddelen die niet erg vriendelijk voor mens en milieu zijn. Het is daarom van belang dat lekkage van deze koudemiddelen zo snel mogelijk wordt gedetecteerd. Bij MW Instruments hebben we uiteenlopende oplossingen voor gasdetectie van bijvoorbeeld NH3 (ammoniak), CO2, Freon, R134a, R22, R404a, R410a, R407c, R507a, R1234yf en HFK’s in koelsystemen.

DEGA NB III

De DEGA NB III detector is een onderdeel van het gasdetectiesysteem. De detector bevindt zich in bewaakte ruimten waar kritieke situaties kunnen ontstaan ​​door ophoping van ontvlambare of giftige stoffen. De DEGA NB III zet de gemeten concentratie van stoffen om in een uniform signaal 4 – 20 mA en RS485.


Prijs op aanvraag

DEGA NB III LCD

De DEGA NB III LCD gasdetector is ontworpen voor eenvoudige toepassingen waar de concentratie van gevaarlijke explosieven of giftige stoffen kan voorkomen.


Prijs op aanvraag

DEGA NS II

De DEGA NS II transmitter is een onderdeel van het gasdetectiesysteem. De transmitter bevindt zich in bewaakte ruimten waarin kritieke situaties door ophoping van brandbare of giftige stoffen kunnen ontstaan. 


Prijs op aanvraag

DEGA NS II LCD

DEGA NS II LCD transmitter is een onderdeel van het gasdetectiesysteem. Deze transmitter met LCD-scherm bevindt zich in bewaakte ruimten waar kritieke situaties kunnen ontstaan door ophoping van ontvlambare of giftige stoffen.


Prijs op aanvraag

Bacharach MGS-450 gasdetector

De Bacharach MGS-450 is de opvolger van de MGS-150 en staat bekend als een gasdetector die een breed scala aan verschillende gassen kan detecteren.


Prijs op aanvraag

Bacharach MGS-550 gasdetector

De Bacharach MGS-550 (voorheen Murco MGS-550) is ontwikkeld voor het bewaken en beveiligen van o.a. koeltechnische machinekamers, vrieshuizen en koelcellen.


Prijs op aanvraag

Dalemans U-C2 gasdetectiecentrale

De Dalemans U•C2 alarmcentrale voor koelgassen monitort de concentratie van ammoniak, kooldioxide, freon en andere koelgassen van 1000 tot 10.000 ppm.


Prijs op aanvraag

Alle getoonde prijzen zijn exclusief BTW